Bel ons nu 0180 315 544

Bouw Swanladriehoek met klap en snippers van start

04-10-2024

 

 

Zevenhuizen – Van weiland naar woon- en sportwijk. Wethouder Jan Willem Schuurman heeft donderdag de eerste symbolische paal geslagen van nieuwbouwproject De Swanladriehoek, tussen het dorp en de A12.
In De Swanladriehoek komen ongeveer 215 woningen: ruim honderdvijftig koopwoningen en zestig huurappartementen. De eerste van de in totaal vijf buurten die wordt opgeleverd, is ‘Woud’. Deze buurt bestaat uit 32 natuurinclusieve eengezinswoningen waarvan 29 houtbouwwoningen. De buurten Beemd, Nest, Poel en Gaard worden later opgeleverd.
De woningen zijn erg in trek. Vrijwel alle woningen die in de verkoop zijn, staan ‘in optie’.
Tijdens de ontwikkeling moest Woonpartners Midden-Holland afhaken, maar de rol van de woningcorporatie werd snel overgenomen door Stedelink. Die corporatie investeert en gaat de zestig sociale huurappartementen beheren. De verwachting is dat medio 2026 alle woningen zijn gebouwd.

De Swanladriehoek wordt een wijk met een gemengde woon- en sportomgeving. TC Zevenhuizen en VV Groeneweg verhuizen van sportpark Van ‘t Verlaat naar de nieuwe wijk. De accommodatie van de tennissers wordt op 2 november geopend. Groeneweg verhuist volgens planning in de winterstop van het volgende seizoen naar het nieuwe onderkomen.

 

Bron Hart van Holland 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?