Bel ons nu 0180 315 544

Start Verkoop 13 september

04-09-2024

Start verkoop toch met inschrijving en toewijzing

Voor de woningen in Beemd is veel belangstelling. Meer dan verwacht en meer dan bij WOUD. Om de verkoop van de woningen, vooral de weg daarnaartoe, voor iedereen ordelijk te laten verlopen, is er een besluit genomen.

Er wordt wél een inschrijfperiode met vervolgens een toewijzing toegepast. Dit geeft helderheid aan iedereen.

Zo ziet het eruit:

  • Het allerbelangrijkste is dat alleen met een persoonlijk account op de website kun je inschrijven en kunnen wij toewijzen. Heb je dit nog niet? Maak dit dan hier aan.
  • De prijzen per woning staan sinds 3 september online.
  • Je kunt vanaf nu specifiek een financiële check laten doen bij ING of een zelfgekozen partij. Lees hier meer over de financiële check.
  • Is de check binnen? Mail deze dan naar één van de twee makelaars. Zij maken er een notitie van in uw persoonlijk account.
  • De inschrijfperiode loopt van vrijdag 13 september tot en met zondag 22 september. Hier lees je hoe je online jouw 10 voorkeuren kunt aanklikken en indienen.
  • Toewijzing vindt plaats vanaf maandag 23 september. Onderaan deze pagina lees je hoe de toewijzing plaats vindt.

TO-DO-list

  • Maak een persoonlijk account
  • Doe de financiële check
  • Geef de check aan de makelaar
Bevestig uiterlijk 22 september jouw woningvoorkeuren in jouw persoonlijke account.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?