Bel ons nu 0180 315 544

BEEMD. In verkoop!

12-09-2024

Spannend! Vanaf 13 september 09.00 uur kun je, via jouw persoonlijke account, je inschrijven voor een woning. Hoe dit in zijn werk gaat zetten wij graag voor je op een rij:

  • Maak de keuze van jouw woning kenbaar in het persoonlijke account via de website. Heb je nog geen account? Maak deze dan hier aan.

  • De inschrijfperiode loopt van vrijdag 13 september 09.00 uur tot en met zondag 22 september. Hier lees je hoe je online jouw 10 voorkeuren kunt aanklikken en indienen.

  • Na je inschrijving, kun je een financiële check naar één van de makelaars toesturen per e-mail. Deze kun je laten doen bij ING of een zelfgekozen partij.

  • Toewijzing vindt plaats vanaf maandag 23 september. Onderaan deze pagina op de website lees je hoe de toewijzing plaats vindt.


    Vergeet niet voor 23 september jouw voorkeuren te bevestigen als je in aanmerking wilt komen voor een woning. De informatie per bouwnummer vind je nu al op onze website.


    Contact bij vragen één van de twee makelaars:


    Voor de oneven bouwnummers neem je contact op met:

    Scheele Makelaars: Raadhuisplein 25 | Nieuwerker a/d IJssel | 0180 315 544


    Voor de even bouwnummers neem je contact op met:

    Van der Panne Makelaardij: Dorpsstraat 111b | Zevenhuizen | 0180 332 222

De Financiële Check

Bij het maken van een verkoopafspraak bij de makelaar, op 13 september, wordt gevraagd om een financiële check. Dit kun je doen bij iedere hypotheekadviseur die jezelf wilt. Als service is de nieuwbouwafdeling van ING aangehaakt. Simone en Marco kennen het bouwproject en geven vaak al binnen 24 uur een financiële check, gratis en vrijblijvend.

In gesprek met de architect

Over elke woning in Beemd is tot in detail nagedacht. Dit is ook de reden dat het ontwerpteam niet direct start met het schetsen van woningen. Zij zijn namelijk begonnen met het bekijken van het stedenbouwkundig kader met de kernbegrippen klimaatadaptief, natuurinclusief en circulair bouwen. Je moet tenslotte eerst inspiratie krijgen voordat je kunt gaan schetsen. Architect Krijn Geevers van Architectuur Maken neemt je graag mee in het ontwerpproces van Beemd.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Inloggen

Inloggen op mijn Scheele Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?